Φαρμακευτικός Σύλλογος Θήβας

arxikieisodoseggrafi
ΤΟ 1ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΣΤΙΣ 28 ΚΑΙ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015 09:50

 Στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί στο Volos Palace, στον Βόλο, το 1ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Με κεντρικό θέμα«Φαρμακείο και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – ο ρόλος του φαρμακοποιού», το 1ο φαρμακευτικό συνέδριο που πραγματοποιείται στην περιφέρεια Θεσσαλίας, θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, καθώς και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν τη φαρμακευτική περίθαλψη και το ελληνικό φαρμακείο, και να προτείνει λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Γύρω από αυτήν την προβληματική, αλλά και σε σχέση με την ενίσχυση της επιστημονικής υπόστασης του φαρμακοποιού θα κινηθούν τα βασικά θέματα του συνεδρίου, με ομιλίες και συζητήσεις που θα καταδείξουν τις προοπτικές και τις ευθύνες όλων για το αύριο.

Στη θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνονται θέματα όπως:

• Ελληνικό Φαρμακείο: προοπτικές και προκλήσεις του αύριο

• Φαρμακείο και ΠΦΥ - ο ρόλος του φαρμακοποιού

• Το φαρμακείο στην εποχή των υπηρεσιών - η ανάγκη της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης

• Δίκτυα φαρμακείων: η πρόταση των Συνεταιρισμών

• Αναγκαιότητα δεξιοτήτων διοίκησης και μάρκετινγκ στο σύγχρονο φαρμακείο

• Συναισθηματική νοημοσύνη

Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της Θεσσαλίας απευθύνουν πρόσκληση στα μέλη τους και στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, ώστε να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους στη δημιουργία ενός Συνεδρίου που φιλοδοξεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις του κλάδου και να κατακτήσει διαχρονική πορεία, με διαδοχική διοργάνωση σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, αλλά και για να κάνετε την εγγραφή σας διαδικτυακά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.panthessaliko.gr    

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου: ΒΙΑΝΕΞ – ΒΙΑΝ

Χορηγοί επικοινωνίας: ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV, Εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΕΡΤ Βόλου, Ράδιο Βόλος 98,6, Ράδιο 1 (102,5), Magnesianews.gr, Myvolosnet.gr, Larissanet.gr, LARISSANET, Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Farmakopoioi, Pharmateam, Pharmacorner